сеп 09, 2019

Поштовани родитељи и одбојкашице,

У нову сезону крећемо са новом енергијом и са итекако унапређеним радом.

Клуб је ангажовао једног од најпризнатијих и најискуснијих одбојкашких тренера у Модричи, професора Јову Вукаловића. Уз њега ће радити млади професор физичког васпитања Горан Угљешић. Издвојићемо да је професор Јово био тренер сарајевске Босне, београдског Партизана, познатог београдског Радничког, водио је двије екипе на Кипру и био у репрезентацији Малте. Од домћих екипа водио је мушки и женски одбојкашки клуб Модрича, као и ОК Дервенту. Био је тренер готово свим данашњим одбојкашким тренерима на општини. ***На дну странице прочитајте детаљне биографије професора Јована и професора Горана.

У жељи да унаприједимо рад, створили смо одличне услове и пронашли термине у које ће моћи да стигне свако дијете, без обзира коју школу похађа и која је смјена. У обје школе инсистирали смо на терминима у које ће млађи (3-4-5 разред) из друге смјене моћи доћи одмах након наставе, те их родитељи неће морати посебно довозити на тренинге. Овдје погледајте термине тренинга.  —> ТЕРМИНИ

Оно најважније, предпионирке (6-7-8. разред) ће имати четири тренинга седмично што није био случај у претходном периоду. Са професором Јовом договорили смо да се инсистира на квалитету рада, што је био и његов предлог са друге стране (а уједно и услов за сарадњу). Као професионалац, није пристао да са предпиониркама ради само три тренинга седмично. Са њима ће у минимално два термина радити и додатни тренер (Горан), па ће предионирке уз четири тренинга седмично и два тренера на тренингу имати велики потенцијал да већ следеће године наступе у пионирској селекцији и званичном такмичењу. Организација такмичења у наредној сезони биће такође на вишем нивоу него протеклих година.

Идемо јако, идемо озбиљно, идемо кавлитетно !!! Ово је само један корак напријед, следеће године идемо на још виши ниво (ускоро више информација).

Додатне информације можете добити на 065-728-388 или на 065-612-532

Термини тренинга за одбојкашице – погледај овдје —> ТЕРМИНИ

_________________________________________________________________________

Биографија,

Јово Вукаловић, професор физичке културе

Играчка каријера:

– Босна Сарајево, првак Купа СФРЈ 1981 године

– друго мјесто у ЦЕВ Купу 1985. године

– 30 наступа за јуниорску репрезентацију СФРЈ

– Фамос

Тренерска каријера:

– Босна (Сарајево)

– Партизан (Београд)

– Раднички (Београд)

– Пафиакос (Пафос, Кипар)

– Ник Волеј (Никшић)

– Дионисос (Кипар)

– Жок Модрича

– ОК Модрича

– Жок Дервента

  • Репрезентација Малте

 

_________________________________________________________________________

Биографија,

Горан Угљешић, професор физичког васпитања

– прошао комплетну одбојкашку школу у Модричи

– наступао за сениорски тим ОК Модрича

– члан јуниорксе репрезентације БиХ

– апсолвент на Факултету физичког васпитања и спорта у Новом Саду

– одбојкашки тренер у ОК ”СМТ Детелинара” (Нови Сад)

– одбојкашки тренер у СК МД КЛИНЦИ Модрича