сеп 01, 2020

Драги грађани Модриче,

Већ смо вас обавијестили да је новоосновани Женски одбојкашки клуб ”Модрича Оптима” са којим имамо сарадњу за веома кратко вријеме успио урадити неколико веома битних ствари када је у питању спас модричке одбојке. Окупио је најцјењеније тренере, спортске раднике и асистенте, спасао је ”ЖОК” који је угашен недавно, али је успио задржати у називу ОПТИМА којег су многи одбацили, а управо је ОПТИМА (односно Рафинерија уља Модрича) имала пресудну улогу у модричкој одбојци последње три или четири деценије.

ЖОК ”Модрича Оптима” успио је још прошле године када је дјеловао као секција да оформи и омасови све категорије. Ове године пријављена је прва такмичарска категорија – ПИОНИРКЕ. Следеће године наступићемо са кадеткињама и у другој лиги РС како би дјевојчице имале континуирано такмичење и како би за неколико година Модрича имала женску одбојку на респектабилном нивоу.

САМО КОД НАС

Мимо стандардних ствари везаних за клуб, наш стручни тим дононоћно ради на усавршавању и новим идејама.

Нове двије јединствене ствари у клубу, а вјероватно и у самој БиХ су одобјкашке новине и одбојкашки блог.

Одбојкашке новине излазиће једном мјесечно и имаће своје посебне рубрике: ”Да ли сте знали?”, ”Значај одбојке за здравље”, Основне информације о тренинзима и утакмицама, а у новинама ће бити објављена и најбоља прича са одбојкашког блога који ће кренути до краја седмице на сајту ЖОК МОДРИЧА.

Одбојкашки блог имаће разне теме: ”Зашто волим одбојку?”, ”Занимљивости са тренинга”, ”Највећа провала са тренинга”, ”Доживљаји са путовања”, ”Најбољи видео” итд, а најбољи текстови биће објављени у новинама, а видео материјали на нашем јутјуб каналу. Биће ту и неке награде…

Дјевојчице, ИДЕМО сви на ОДБОЈКУ.

Позивамо све дјевојчице, свих узраста, да нам се придруже и уживају у овој одбојкашкој причи.

#budifaca #trenirajodbojku #mdklinke #modriča