авг 27, 2021

Са великом радошћу обавјештавамо наше одбојкашице да смо успјели обезбиједити карте за финалну утакмицу Европског првенства у одбојци које се одржава у Београду. Идемо да подржимо репрезентацију у освајању новог европског злата !!!

Утакмица се игра 4. септембра (субота) у 20:00 часова у Штарк београдској арени, а улазница важи и за утакмицу за треће мјесто која се игра у 17:00 часова.

Имамо укупно 60 улазница и толико ће нас и путовати. Молимо вас да се на вријеме пријавите код тренера Пеђе (065-612-532). Он ће вам саопштити све услове путовања, а као и обично потребан је валидан пасош и сагласност оба родитеља за путовање у иностранство (навести Хрватску и Србију као земље у које се путује).

Ускоро ћемо саопштити план путовања, а од временских услова зависиће колико ћемо имати времена за евентуалан обилазак Београда и од тога ће зависити вријеме поласка.

До уторка се могу пријавити само чланови ЖОК Модрича Оптима и МД КЛИНЦИ, а уколико остане слободног мјеста, са нама ће моћи путовати било које дијете (брат, сестра, друг из разреда, рођак, стари чланови нашег клуба…). Са нама путују и другарице са кампа из Дервенте из ОК Дервента. Дивна прилика да се поново видимо и дружимо са екипом из Дервенте.

Још једном вас молимо да се на вријеме пријавите СМСом или позивом код тренера Пеђе 065 612 532.

Идемо по злато и поносни смо што смо поново дио великог спортског догађаја и то највеће одбојкашке смотре у Европи – финала Европског првенства.