јун 02, 2022

Поштовани Модричани и Шамчани,

Обавјештавамо вас да ћемо и ове године реализовати обуку пливања на базенима у Шамцу. Одмах желимо да се захвалимо руководиоцима базена на повјерењу и што су једни од ријетких који нису дизали цијену својих услуга па самим тим ни школа пливања није поскупјела. У данашње вријеме ово је права ријеткост па се у име родитеља и клинаца велико захваљујемо.

Школа пливања подразумијева почетну обуку пливања и усавршавање пливачких техника код дјеце која већ знају да пливају (обука траје 12 – 15 часова). За дјецу из Модриче је обезбијеђен и превоз до Шамца (путује се организовано аутобусом).

Са дјецом раде професори физичког васпитања са дугогодишњим искуством у обуци пливања.

  • Прва јунска група почиње са радом 25. јуна.
  • Друга јулска група почиње са радом 11. јула.
  • уколико буде било интересовања, организоваћемо још једну групу крајем јула и у августу

Цијена Школе пливања за дјецу из Модриче је 150,00 КМ (укључена обука пливања и превоз). Број пријава је ограничен на 35 полазника.

Цијена Школе пливања за дјецу из Шамца је 90,00 КМ. Број пријава је ограничен на 25 полазника.

Уплата за школу пливања мора бити уплаћена прије почетка обуке (осим у специфичним ситуацијама – договор са тренером)

Као и до сада, са нама могу да путују наши стари чланови или било које дијете – пливач јер имамо слободних мјеста у аутобусу. Уколико родитељи или дјеца желе, имамо мјеста које ћемо уступити клинцима и обезбиједити им превоз и улазак на базен у Шамцу по најминималнијим цијенама. Тачније, 12 одлазака са улазницом ће коштати 60 КМ. Наглашавамо: ово је за дјецу пливаче који се могу бринути о себи током нашег боравка на базенима. На базенима ћемо бити од 10:00-13:30 часова.

Попуст за брата/сестру је 15,00 КМ по дјетету па би брат и сестра платили укупно 270,00 КМ.

За све информације везане за школу пливања, контактирајте тренера Пеђу 065/612-532 или тренера Брану 065-569-309.

Додатна информација: Базени у Шамцу почињу са радом у првој половини јуна (зависно од временских услова). За детаљне информације пратите званичне странице базена у Шамцу.