феб 11, 2019

Кошаркашки клуб ”МД КЛИНЦИ” направио је велики искорак. Наше замисли о сарадњи и о начину функционисања клуба у малој средини коначно су добиле на значају.

Данашњи састанак са представницима КК Партизан Београд (званични представници београдског Партизана за БиХ са сједиштем у Бањој Луци) резултирао је почетном сарадњом. Сарадња подразумијева размјену искустава, посјету наших тренера Београду и Бањој Луци и едукацију од стране њихових најбољих тренера, учешће на њиховом кошаркашком кампу, присуство на великим турнирима у земљи и иностранству и многе друге кошаркашке бенефиције које сами никако не бисмо могли да добијемо.

На сутрашњем родитељском састанку (19:00 ч, ОШ ”Сутјеска”) присуствоваће представник КК Партизан како би озваничили почетак сарадње и како би присутнима приближио кошаркашки камп Партизана на Јахорини за који смо се одлучили ове године. Старији љубитељи кошарке свакако ће се сјетити њиховог представника јер је веома добро познат нашој публици.

За почетак, од стране КК Партизан већ смо позвани на међународни турнир у њиховој организацији, као и на веома јак кошаркашки турнир у Француској.

Сутра на састанку детаљно ћемо упознати родитеље са кошаркашким кампом Партизана, као и са појединостима сарадње.

Очекујемо вас у великом броју !