феб 12, 2020

На родитељском састанку одржаном 11. фебруара у ОШ ”Сутјеска” промовисали смо предстојеће љетне активности. Ријечи је, између осталог, било и о новом одбојкашком клубу, као и о кошаркашким активностима у наредној сезони. Представили смо и два нова члана клуба, а то су Цвијан Антић (одбојка) и Милош Којић (кампови).

Као и прошле године, начелник општине Младен Крекић помогао је новчано дјецу и родитеље па ће дјеца која путују у Чањ имати 50 КМ попуста (првих 40 пријављених).

 

Кренимо редом…

ОДБОЈКАШКИ КАМП – ЧАЊ 2020 (19.-25. јун)

Као и до сада – одбојкашице путују у Чањ на одбојкашки камп. За сада је још незванично, али са нама ће путовати још двије екипе из БиХ, можда и три, а у преговори смо са многим клубовима. Ускоро ћемо потврдити. Биће велико одбојкашко дружење. 

Рад на одбојкашком кампу у Чању базиран је на два одбојкашка тренинга дневно. Поново је планиран одлазак у Бар на мини турнир против домаћина и других екипа. Активности мимо одбојкашких тренинга биће, одбојкашки такмичарски полигони на пијеску, одбојка на пијеску, игре на плажи, пливање, вожња кануима и веслање (чекамо још потврду за кануе), ноћна вожња бродићем до Бара, логорска ватра на плажи, журке, маскембал итд ***Уколико је неко непливач, можемо му организовати и почетну обуку пливања. 

У Чањ путују чланови клуба, наши стари чланови, прошлогодишњи учесници кампа обавезно, али и било која дјевојчица која изрази жељу да путује са нама уколико буде било мјеста.

Ново у односу на прошлу годину је да ћемо остати један дан дуже и да ћемо у повратку посјетити Требиње и аква парк ”Град сунца”. кликни и погледај

 

Аква парк ”Град сунца”, Требиње
Аква парк ”Град сунца”, Требиње

Полазак: 18. јун у 21:30 часова

Повратак: 25. јун у вечерњим часовима

Цијена: 410 КМ (првих 40 пријављених имају 50 КМ попуста – помоћ општине). Плаћање је у ратама и веома флексибилно.

***надзор доктора 24 сата дневно

Контакт: 065 728 388

 

КОШАРКАШКИ КАМП ”Grawe Three Points“ – ЈАХОРИНА

Прошлогодишње искуство са Јахорине било је фантастично и незаборавно. И ове године смо на Јахорини на Партизановом кампу.

Најстарији и најпрофесионалнији камп у БиХ који се одржава већ 19. годину без престанка. Промотери су првотимци Партизана, а тренери су најстручнији из БиХ и Србије. Ове године се очекује и долазак гостију из иностранства (Турска, Словенија…). Изузетна прилика да се млади кошаркаши упознају са другачијим системом рада, да се додатно усаврше и стекну нове пријатеље.

Програм на кампу прилагођен је свим узрасним категоријама. Кроз групни и индивидуални рад, те кроз многа кошаркашка такмичења на крају сваког поподневног тренинга дјеца стичу непоходне кошаркашке вјештине.

Учесници кампа смјештени су у Хотелу ”Вучко” на Јахорини на чијим спортским теренима се и одржава камп. Надзор доктора 24 сата дневно.

 

 

Датум: 29. јун – 6. јул (осам дана, седам ноћења)

Цијена: 469 КМ (уколико уплатите прву рату у износу од 50 КМ до 5. марта, остварујете попуст у износу 25 КМ). Прву рату уплатити на 552-03-0000-2766-294 (Адико банк) – сврха плаћања ”Котизација за име и презиме дјеетеа”.

Додатне инфо на  065 193 000 или 065 728 388.

Кошаркашки клуб ”МД КЛИНЦИ” оставарио је у фебруару 2019. сарадњу са КК ”Партизан” ТС Бања Лука. Овај клуб је званични представник КК ”Партизан” Београд за Републику Српску и БиХ.

Детаљно о кампу прочитајте на њиховом сајту.

 

ШКОЛА ПЛИВАЊА ЗА ДЈЕЦУ 6-14 ГОДИНА

Наша већ традиционална Школа пливања (девети наш одлазак) намијењена је дјеци од 6-14 година. Циљ је учење и усавршавање пливачких вјештина. Мимо пливања дјеца на плажи раде разне забавне активности, а у вечерњим сатима имамо разне анимације и едукације.

 

 

О Школи пливања додатно прочитајте ОВДЈЕ – кликни.

Полазак: 18. јун у 21:30 часова

Повратак: 25. јун у вечерњим часовима

Цијена: 410 КМ (првих 40 пријављених имају 50 КМ попуста – помоћ општине). Плаћање је у ратама и веома флексибилно.

***надзор доктора 24 сата дневно

Контакт: 065 728 388