мај 21, 2020

Поштовани родитељи, мд клинци, одбојкашице, кошаркаши, кошаркашице, атлетичари и гимнастичари,

Са великом радошћу вас обавјештавамо да почињемо са тренинзима у суботу (20. јун). Наравно, више смо него опрезни по том питању и због тога ћемо у почетку тренинге одржавати на отвореним теренима. Рад на отвореним теренима уз поштовање свих прописаних мјера свакако своди ризик на минимум. Уколико временски услови не дозволе, радићемо у затвореном простору

Сваки родитељ добиће СМС поруку како би потврдио да ли ће се појавити на тренингу. У СМСу је дужан и потврдити да ће испунити и своје обавезе у циљу превенције. Само заједничким и координисаним радом можемо свести ризик на најмању могућу мјеру.

Мјере које ћемо ми преузети прочитајте овдје.

Мјере које ви морате предузети прочитајте овдје.

Први тренинзи одржаће се у суботу 20. јуна и обавезан је долазак једног родитеља како би потписао сагласност. Дјеца која дођу без родитеља неће моћи тренирати. Други тренинг је одмах у понедјељак на полигону ОШ ”Сутјеска”. У СМСу ћете добити тачно вријеме тренинга, а биће објављено и на сајту и друштвеним мрежама. Тренинге ћемо заказивати у односу на временске услове.

Са тренинзима ћемо почети са свим групама

Пратите вијести на сајту и молимо вас још једном да нам одговорите на СМС без обзира да ли почињете са тренинзима или не.

Управа клуба.

Генерални спонзор клуба