мар 05, 2020

Драги родитељи, васпитачи, учитељи и наставници,

Уколико желите да учествујете у семинару др Ранка Рајовића молимо вас да попуните пријаву КЛИКНИ ОВДЈЕ.

На семинару се обрађују теме о развоју способности за учење, о значају ране стимулације за моторичке и когнитивне способности, практичне активности током којих учесници овладавају НТЦ техникама. Одржаће се четири радионице по 45 минута (у ОШ ”Сутјеска” у Модричи), а сви који желе да буду учесници радионица-семинара нека се јаве на број 065/690-890 или на 065/728-388 или нека се једноставно пријаве преко пријавног формулара.

Радионице финансирају сами учесници (60,00 КМ по особи-за све радионице), а сви који су у могућности, како временски, тако и финансијски, не би требали пропустити ову прилику. Семинар  уплатити најкасније до 23. марта до 16:00 часова (контактирати- проф. Тању 065-690-890, а уколико нисте из Модриче и желите платити путем рачуна – на дну чланка су инструкције за уплату).

Почетак радионица је у 16:30 часова у једној од учионица ОШ ”Сутјеска”.

***Семинар који ће се одржати 24. марта је први степен. Сви који су у протеколом периоду учествовали на првом семинару, обавјештавамо да ћемо ускоро организовати Ранков нови долазак и семинаре за виши ниво (други и трећи степен) како би комплетирали своју НТЦ лиценцу.

О бесплатном предавању др Ранка Рајовића које се проводи укао активност пројекта којег клуб проводи кроз програм локалне демократије Западног Балкана #Reload којег имплементира УНДП, а финансира Европска унија уз подршку општине Модрича прочитајте ОВДЈЕ.

Уколико уплату семинара желите извршити преко рачуна:
Прималац Nurturing Talented Children – NTC d.o.o. Brčko
Сврха уплате: котизација за учешће на НТЦ семинару у Модричи
Жиро рачун: 572-236-00004632-08
Износ: 60.00 КМ
Позив на број: 2403M
Потребно је да на уплатници упишете Ваше име и презиме, адресу и мјесто
ради лакшег увезивања уплате и касније евиденције.
Уплату можете извршити електронски, у банци или пошти.