феб 26, 2016

Дан више у преступној 2016. години посвећен је управо одбојци. Широм Босне и Херцеговине, региона и Европе, одбојку ће играти ђаци, аматери, професионалци, рекаретивци… Одбојка ће се широм БиХ играти егзибиционо, а утакмицу чини један сет у коме ће побједник бити екипа која прва освоји 29. поен (6 играча у екипи). Циљ акције је популаризација одбојке као спорта, дружење, забава, али и промовисање здравих животних навика.

Женски одбојкашки клуб ”Модрича” и Спортски клуб ”МД КЛИНЦИ“ подржали су иницијативу Одбојкашког савеза Босне и Херцеговине и 29. фебруара одбојка ће се егзибиционо играти и у Модричи. Дан више за одбојку још више добија на значају обзиром да ће се 29. фебруара одбојка егзибивионо играти у цијелој Европи.

Термин одржавања је  – понедељак 29. фебруар у 16:30-19:00  часова у великој спортској дворани – КСЦ ”Модрича”. Играће се на три велика терена. Свим одбојкашицама из друге смјене последњи часови ће бити оправдани, а овом приликом се захваљујемо и директорима школа и разредним старјешинама на разумијавању.

ПОЗИВАМО СВЕ ДЈЕВОЈЧИЦЕ СТАРИЈЕ ОД 9. ГОДИНА ДА СЕ УКЉУЧЕ У АКЦИЈУ.

Додатне информације на 065/728-388.

skola-odbojke-baner