Предшколци

ШКОЛИЦА СПОРТА ЗА ПРЕДШКОЛЦЕ

 

Предшколски период је основа од које ће у великој мјери зависити будући развој интелектуалних способности сваког дјетета. Нова истраживања указују на то да управо кроз игру стимулишемо нове везе међу неуронима (већи број веза – веће интелектуалне способности) и тако повећавамо способности за учење и индиректно подстичемо развој појединца и нације.

Циљ предшколске установе је да кроз посебан облик превентивних и здравствених активности усмјерених на правилан психо-физички развој најмлађих спријечи све присутније појаве постуралних поремећаја који су директан увод у развој тjелесних деформитета. Нажалост, наше двије предшколске установе немају техничко-просторне могућности за одржавање часа физичког васпитања.

Школица спорта за предшколце од 4-6 година одржава се два пута седмично у сали за физичко васпитање ОШ ”Сутјеска”, а предшколци тренирају заједно са ученицима 1. разреда.

Термине тренинга погледајте овдје.

Молимо родитеље да обавезно погледају предавање нашег престижног и свјетски признатог стручњака др Ранка Рајовића који је гостовао у Модричи у марту 2016. године у организацији нашег клуба.

Фотографије са предавања др Ранка Рајовића

СПОНЗОРИ
И ПРИЈАТЕЉИ КЛУБА